Winkelwagen

Gespecialiseerd in mini fruitbomen

Kweken doen we al ruim 30 jaar, van rozen tot vaste planten en van sierbomen tot heesters. Compact Fruit is een opkomende trend, het sluit een beetje aan bij het vierkante meter kruiden/moestuin tuinieren. Het voordeel hiervan is dat je voornamelijk de verticale benutting van de ruimte gebruikt. Zo kun je ook van onze fruitboompjes genieten als je geen (grote) tuin hebt.
Bij Compact Fruit vermeerderen we onze boompjes doormiddel van copuleren en oculeren. Copuleren doen we in de wintermaanden en oculeren doen we in de zomer. Oculeren gaat over het algemeen wel wat sneller, maar dit is van het weer afhankelijk. Als het bijvoorbeeld regent is er een grote kans op mislukking.
We kweken voornamelijk klein blijvende fruitboompjes op in pot met volle grond. Sommige boompjes zoals bijvoorbeeld kersen kunnen beter een jaar in de volle grond staan en daarna opgepot worden. Andere boompjes worden volledig in pot gekweekt. Hoe het ook zij, u kunt het hele jaar door uw gewenste mini fruitboom bij ons bestellen.
appel op kratje

Blogs

Alles op bestelling?

Van een collega kweker hoorde ik dat een van zijn klanten twee exact dezelfde fruitboompjes bij zijn voordeur wilde hebben. Mensen die advies vragen bij

Lezen
sunligth voor deur

Een mini fruitboompje als cadeau

Mensen zijn over het algemeen erg enthousiast wanneer ze een mini fruitboompje cadeau krijgen. Dit kan kan bijvoorbeeld bij een verjaardag, nieuwe woning, geboorte van

Lezen